Verzending 

 

Verzending en Levering

Onze levertijd is gemiddeld 1-5 werkdagen. Mits artikelen op voorraad zijn. Hout-en meer.nl verstuurd haar bestellingen via PostNL,.  PostNL levert normaal gesproken binnen 1 werkdag. Hierin zijn wij afhankelijk van onze vervoerder. Na verzenden van jouw bestelling ontvang je, indien van toepassing, een track & trace code op het opgegeven e-mailadres. Hiermee kan je jouw bestelling volgen. Heb je jouw bestelling sneller nodig? Neem dan even contact op via e-mail.

 

Wijze van verzending.

Hout-en meer.nl  pakt jouw bestelling zorgvuldig in. Wij proberen zo veel mogelijk materialen te hergebruiken. Het kan daarom zijn dat de verpakking er al eens eerder is gebruikt. Uiteraard maken wij gebruik van schone en onbeschadigde dozen. Als vulmateriaal maken wij gebruik van groene flo-pak vlokken, deze zijn biologisch afbreekbaar. Het ziet er wat minder gezellig uit, maar het milieu is ons dankbaar!

 

Verzendkosten

De verzendkosten van een bestelling worden automatisch berekend naar de grootte van jouw bestelling. Wij kennen 2 tarieven: gratis verzending en reguliere pakketpost. Voor pakketpost wordt €6.95 gerekend tot 11 kilo en 1 meter breed, pakketten die zwaarder of groter zijn wordt 11,95 gerekend. Bij besteding van meer dan €50,,00 betaalt Hout-en meer.nl de verzendkosten